music box

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2007

Μπλόκο Για Ταχύτητα ή Μπλόκο Για Λεφτά?

Πόσα μπλόκα υπάρχουν στην πόλη σου?
Στην δική μου αρκετά.
Εγώ σε γενικές γραμμές είμαι υπερ των ελέγχων που κάνει η τροχαία. Υπερ των βραδυνών ελέγχων όμως. Των λεγόμενων αλκοτέστ. Καλά κάνουν και τα στήνουν τέτοια μπλόκα.
Δυστυχώς στην πόλη μου πολλές φορές οι τροχαίοι κάνουν μπλόκο μεσημεριανές ώρες. Μπλόκα για υπέρβαση του ορίου ταχύτητας. Ξέρεις αυτά που σε σημαδεύουν με το ματσούκι και βλέπουν αν τρέχεις με 56 και όχι με 50 που γράφει η ταμπέλα.
Το τραγικό είναι ότι την στήνουν σε σημεία που δεν μπορείς να τους εντοπίσεις (κρυμμένοι μετά απο στροφή για παράδειγμα) και σε δρόμους με 3 λωρίδες στην έξοδο της πόλης όπου είναι αδύνατο να πας με 50 όπως γράφει η (χωρίς λόγο τοποθετημένη) πινακίδα.
Κάπου διάβασα ότι αποτελεί αδίκημα να παίζεις τα φώτα και να προειδοποιείς τους άλλους οδηγούς για την ύπαρξη αστυνομικού μπλόκο. Αυτό που δεν είχα καταλάβει ήταν ο λόγος που αυτό θεωρούταν αδίκημα.
Το να προειδοποιήσω έναν συμπολίτη μου ότι κάπου κρυμμένοοι στο βάθος είναι κάτι τροχαίοι που θα σε γράψουν επειδή πήγαινες με 70 και οχι με 50 είναι αδίκημα?
Και αντε καλά κάνουν και την στήνουν και σταματούν ανα 10 τα οχήματα στην έξοδο της πόλης και μαζεύουν το μηνιάτικο, γιατί πρέπει να είναι 5 άτομα για να κάνουν αυτήν την δουλειά?
Την ίδια ώρα μέσα στο κέντρο της πόλης γίνεται ο κακός χαμός απο τα αυτοκίνητα. Εκεί δεν θα έπρεπε να βρίσκεται κάποιος της τροχαίας? Εκεί δεν υπάρχει φόβος ατυχήματος?

Σαν οδηγός όταν βγαίνω απο μια Κοζάνη που γίνεται της...εκδιδομένης γυνής το σιδηρουν κιγκλίδωμα (της πουτάνας το κάγκελο) απο την κίνηση και τα παρανομα διπλοπαρκαρίσματα και βλέπω τους τροχαίους μαζεμένους όλους μαζί σε ένα μπλόκο να γράφουν για υπέρβαση ορίου ταχύτητας, κάτι με πιάνει....

Καλό μήνα να έχουμε
Και καλό χειμώνα

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πολυ καλο σου μηνα
φοβερη επιχειρηση το μπλοκο παντως ε..?εμεις για καλη μας τυχη δεν εχουμε πεσει πουθενα.δηλαδη τα κοριτσια γιατι απο το blog ειμαι η μονη που δεν οδηγει για καλη τυχη ολων

Κώστας είπε...

Είναι ένα σημείο κοντά στη δουλειά μου που γίνεται κάθε φορά σφαγή... Μπορεί να σταματάνε και 5 αυτοκίνητα ταυτόχρονα.
Τόσα αυτόγραφα που δίνουν αυτοί σε μια ώρα δεν δίνει ούτε η Πέγκυ Ζήνα!!

Καλό σου μήνα :)

kakonini είπε...

Μας εχουν πιει το αίμα.

sitofkris είπε...

μπλοκο για το γαμώτο

irene είπε...

εεεε
εγώ έχω πέσει..μάλιστα ήτανε κρυμμένοι (νυχτα τώρα) στην εισοδο ενός ψυχιατρικού ιδρύματος στην ερημιά του πανοράματος. τωρα αν εσυ δεις ένα φακό να σου κάνει νοημα αγρια μεσανυχτα εκει έξω σταματας;;;

Κώστας είπε...

κακό νινί , και που είσαι ακόμα...

βρε κάλώς τον sitofkris!! Που χάθηκες εσύ?

irene κορίτσι μου, τι έκανες βραδιάτικα κοντα στην είσοδο ψυχιατρικού ιδρύματος στην ερημιά του Πανοράματος????
Αν περίμενες εμένα, έχασες. Εγώ πάω στον Σπινάρη. Στην πιο famous ψυχιατρική κλινική της Κοζάνης και περιχώρων. :ΡΡΡΡΡΡ