music box

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2007

Αναφορά.




Μόλις επέστρεψα απο διήμερο ταξιδάκι στην πρωτεύουσα.
Επίσημη δικαιολογία του ταξιδιού αυτου?
Σεμινάρια.
Για ασφάλεια εργασίας μιλούσε το πρώτο, για οργάνωση το δεύτερο.

Καλά ήταν δυόμιση μερούλες. Τώρα τι γίνεται...
Φτυχώς που η Πέμπτη είναι αργία (Αη Νικόλας βοήθειά μας )

Πως καταφέρνουμε πάντα όμως να χανόμαστε εκεί χάμω στην πρωτεύουσα και να γυρνάμε σαν τους μαλάκες για κανα δύωρο γυρω γύρω απο το κέντρο δεν το καταλαβαίνω.

Τώρα χάσαμε μια είσοδο στην αττική οδό για να βρεθούμε στην Μεσογείων και καταλήξαμε να βολοδέρνουμε κάπου ανάμεσα στην Ιερά οδο , στην Πειραιώς και στο Περιστέρι. Ανέκδοτο γίναμε. 3 περιπτεράδες ρώτησα και οι 3 χαμογελούσαν όταν μου έδιναν πληροφορίες. Κατεβήκαν οι χωριάτες απο τα βουνά και χαθήκαν στην πόλη.

Στην τελική βρήκαμε τον δρόμο μας για το ξενοδοχείο, αλλά τον βρήκαμε κανα 2ωρο μετά. Έτσι δεν υπήρχε όρεξη για σοβαρή έξοδο...Κρίμα γιατί λέγαμε να επισκευτούμε την Πέγκυ και τον Πασχάλη. Αντί για αυτούς επισκευτήκαμε το...πίτα Παν και φάγαμε καλαμάκια. Οχι απο τα πλαστικά που ρουφούν (προφούν εν συντομία) την γκαζόζα, αλλά απο τα άλλα με το κρέας και το τζατζικι. Πήγαμε και σε ένα trendy cafe bar στην Αγία Παρασκευή, όπου πλήρωσα ένα ποτήρι whiskey απελπιστικά μικρού μεγέθους 7,8€ και άκουσα στις 1 το βράδυ chill out μουσική και είδα και του "φίλους για πάντα" οι οποίοι διασκέδαζαν στο ίδιο μαγαζί. Κπληκτικά πράγματα σε λέω!!

Η βραδιά να φανταστείς ήταν τόσο άσχημη αφού μέχρι και το ετοιμόρροπο σκυλάδικο που τραγουδά η Έφη η Σαρρή με τον Τριαντάφυλλο και που ήταν απέναντυ απο την πλατεία της Αγ. Παρασκευής βοήθειά μας, ήταν κλειστο τις Κυριακές!!
Σε λέω δεν με πήγαινε καθόλου η πρωτεύουσα


Σταυρώστε με Σταυρώστε με


6 σχόλια:

Suspect είπε...

οποιος δεν ξερει, ρωταει πρωτα αδερφε..

kakonini είπε...

Απα πα πα φιλε.. ουτε εγω την παλευω λεμε..
καλητερα χωριατης παρα να ζω με αυτους τους ρυθμους που ζουν οι Πρωτευουσιανοι...
Τα κεφαλια μεσα ολη την εβδομαδα και περιμενουν ενα σαββατο να βγουν...
Εμεις τα χωριατοπαιδα ειμαστε αλλιως, τι Δευτερα τι Τεταρτη, κλειδια τσιγαρα κινητο και βουρ εξω μεχρι τα ξημερωματα, για κανα σαντουιτσακι μετα και απευθειας στην δουλεια..

Ανώνυμος είπε...

Χάθηκες εκεί μέσα, ε; Ξανακατέβα σε 10 μέρούλες που θα γυρίσω και εγώ και θα βρείς τον δρόμο σου...

ΥΓ: Ποτό σε κλάμπ στην Σεούλ 4,5 ευρώ. Σκέφτομαι να μετακομίσω εδώ στο εγγύς μέλλον.

Κώστας είπε...

ρε ύποπτε, να πηγαίνουμε ξέρουμε. Αν στρίβαμε σε εκέινη την στροφή τότε όλα θα ήταν μια χάρα....

Βέβαια όταν χάθηκα, ρώτησα 3 περιπτεράδες.Χαζομάρα που δεν πήραμε κανα gps απο την εταιρία...

Κώστας είπε...

Νυχτερινή ζωή Ντέπη μου , έτσι όπως την περιγράφεις εσύ, δεν την κάνουν σε καμμιά περίπτωση στην Αθήνα. Αυτά...στο χωριό σου, στο χωριό μου και σε ορισμένα χωριά της Ελληνικής υπαίθρου!

Κώστας είπε...

Ρούση, όχι μόνο χάθηκα, αλλά ήταν και κλειστή και η Σαρρή :-S
Πάντως αυτά τα ποτά που ήπια στην Αγία Παρασκευή δε θα τα ξεχάσω... Ουίσκυ χωρίς πάγο ζήτησα(διότι παραμένω άρρωστος), ουίσκυ με πάγο ήρθε. Μόλις ζήτησα να βγεί ο πάγος, μου ήρθε ουίσκύ χωρίς πάγο με νερό. Κωμικοτραγικές καταστάσεις...

4,5€ το ποτό στην Σεούλ?
Πιστεύω η απόφασή σου να μείνεις εκεί στο μέλλον να μην έχει ως αποκλειστικό λόγο την τιμή του ποτού, γιατί 4,5 € έχει το ποτό και στον Κρόκο! Τράβα μείνε εκεί!
Μόνο 10 μέρες μείνανε και μετά γυρνάς?
Έλα με το καλό Ελλάδα και βλέπουμε για meeting στην πρωτεύουσα...