music box

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2008

Ηρθα Είδα Έφυγα






Ήρθα

Απόγευμα προς βράδυ της Παρασκευής. Η κίνηση στους δρόμους μέτρια ο καιρός συννεφιασμένος με πολλή υγρασία


Είδα
  • Είδα φίλους και συγγενείς (και αυτοί φίλοι μου είναι).

  • Με αυτούς πήγα για καφε και εποικοδομητικές συζητήσεις 3 ωρών,

  • Πήγα σε ψαροταβέρνα όπου το φαί ήταν αρκετά καλό αλλά τα ρούχα μπήκαν απευθείας για πλύσιμο λόγω έντονης μυρωδιάς,

  • Πήγα στον κινηματογράφο όπου είδα το I AM LEGEND. Το έργα το είχα ξαναδεί στην τηλεόραση του σπιτιού μου (το είχα κατεβάσει απο το ίντερνετ). Τρωγόμουν να το ξαναδώ στην μεγάλη οθόνη μπας και αλλάξω γνώμη για την ποιότητα του έργου. Αυτό μόνο που θα πώ είναι ότι είναι μια ταινία για να περάσουν ευχάριστα 2 ωρίτσες. Να πω και κάτι άλλο: Όσοι λένε ότι οι κινηματογράφοι περνάνε κρίση λένε μπούρδες. Λαικό προσκύνημα γινόταν στα Ster. Οι ουρές στα ταμεία μου θύμησαν τις ουρές στην εφορία όταν προμήθευαν το νέο σηματάκι για το αυτοκίνητο....

  • Πήγα φυσικά και στον αγώνα ποδοσφαίρου του Ηρακλή με τον ολυμπιακό. Η όλη εμπειρία ήταν για γέλια και για κλάμματα. Να πω μόνο τα αστεία στιγμιότυπα εδώ. Ένας απίθανος τύπος είχα πάρει έναν πυροσβεστήρα(!) και μόλις εμφανίστηκαν αναίτια οι πράσινοι (ματ), άρχισε να αδειάζει τον περιεχόμενό του πάνω τους!! Έγινε και μια συμπλοκή με κάποιους σεκιουριτάδες στην οποία συμπλοκή μπλέχτηκαν και οι οργανωμένοι του Ηρακλή με αποτέλεσμα να βάλει γκολ ο Ηρακλής και να πανυγηρίζει όλο το γήπεδο εκτός απο αυτούς! Πολλές φορές γέλιο σε ένα γήπεδο μπορούν να βγάλουν ακόμη και οι βρισιές προς ένα άτομο. Χθές ένα τύπος έβριζε στο πρώτο ημίχρονο τον Νικοπολίδη....Ξέρω δεν είναι σωστό αυτό που έκανε, αλλά όσοι ήμασταν γύρω του πέσαμε απο τα γέλια. Οχι με αυτά που έλεγε αλλά με τον τρόπο που τα έλεγε. Τέλος να πω ότι κρίθηκαν ανεπιτυχείς οι προσπάθειες του κοινού να ακυρωθεί ο αγώνας. Δεν υπήρχε περίπτωση να σταματούσαν να βρίζουν τον διαιτητή και τον...θείο Σωκράτη.

  • Πήγα σε μαγαζάκι after για κανα ξύδι, όπου κι εκεί πήξαμε στις βλακείες και περάσαμε καλά

  • Πήγα και σε ένα γυράδικο (Devido) Σαββατο βράδυ όπου 3 ασφαλίτες συνέλαβαν έξω απο το μαγαζί ένα junky που προσπαθούσε να πουλήσει ένα όπλο και ένα μαχαίρι. Όπως ανέφεραν στο μαγαζί πήγε το παλικάρι μέσα στο γυράδικο και τους είπε να αγοράσον το όπλο(!) και μόλις του το αρνήθηκαν πήγε έξω απο αυτό και την έστησε εκεί και περίμενε. Επομένως ήρθαν 3 τύποι ρίξαν ένα χαστουκι στο παλικάρι, που στην θέα τους έβαλε τα κλάμματα, τον μάζεψαν κι έφυγα. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν οι φάτσες απο τους ασφαλίτες. Δεν θα μου έκανε καμμιά εντύπωση αν τους έβλεπα μέσα σε κανα κωλόμπαρο ή σε κανένα τελειωμένο σκυλάδικο... Από το Devido μπιφτέκι παρήγγειλα, γύρο έφαγα. Τα παιδιά στην ταραχή τους μου φτιάξανε ότι νάναι αλλά δεν πειράζει. Τα γεγονότα ήταν πιο σημαντικά.


Έφυγα

  • Απο την Θεσσαλονίκη την Κυριακή το μεσημέρι μέσα σε έντονη υγρασία και ομίχλη...

Σε γενικές γραμμές κάπως έτσι πέρασα στην Θεσσαλονίκη. Υπάρχουν και κάποια άλλα που θα τα κρατήσω για μένα.


Καλό βράδυ

Και καλη χρονιά να έχουμε. Για μένα τώρα αρχίζει η καινούρια χρονιά καθώς αύριο πάω πρώτη μέρα στην δουλειά!

11 σχόλια:

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ είπε...

ΑΝ ΕΦΑΓΕΣ ΣΤΟ DEVIDO(ΟΛΓΑΣ ΚΑΙ ΜΑΡΤΙΟΥ)ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ...ΟΠΟΤΕ ΑΝΕΒΑΙΝΩ ΠΑΩ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΩ 2-3 ΠΙΤΟΓΥΡΑ...

Κώστας είπε...

Ναι εκεί έφαγα. Πήγα εκεί γιατί είναι σίγουρα ανοικτό τις βραδυνές ώρες.Σε άλλη περίπτωση θα πήγαινα στο Σεραφίνο στην Καλαμαριά δίπλα στο παλίο Δημαρχείο.

""ΟΠΟΤΕ ΑΝΕΒΑΙΝΩ ΠΑΩ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΩ 2-3 ΠΙΤΟΓΥΡΑ...""

Έχει θρέψει πολύ κόσμο το devido φίλε νίκο!

myrtoutsiko είπε...

Devido? Χάλια μαύρα πλέον, καλό εκεί κοντά είναι το Marki's, στη Δελφών, αν και κορυφή γενικά είναι ο Πρασσας, κάπου στη Μπότσαρη! Κορυφή λέμε!

Κώστας είπε...

Το devido μυρτώ είχε πολύ άθλια πίτα. Ήταν μέσα στο λάδι....
Το Σεραφίνο που αναφέρω πιο πάνω την πίτα την ψήνουν δεν την βάζουν στην φριτέζα.....
Δεν είναι ο δρόμος μου απο την δελφων ή την μπότσαρη για αυτό και δεν ξέρω τα δύο μαγαζιά που λές. Θα τα ψάξω στην άλλη κάθοδό μου προς την φτωχομάνα....

irene είπε...

με αρέσει πολύ που από όλο το σκηνικό (ασφαλίτες , πρέζα , ξύδια , διαιτητές , σινεμά , καιρός) την προσοχή τράβηξε το φαγητό!! αν κ κώστα , next time ψάξε ένα ντερλικατέσεν κ χτύπα ένα δικάβαλο!! το καλύτερο πλέον!!

δεν έγραψες τελικά , πέρασες καλά;;;

Ανώνυμος είπε...

έπρεπε να πας στο Cosmos για σινεμα ντε,θα έβλεπες και μας!!

ρε Ειρήνη σίγουρα πέρασε καλά..τι ερώτηση,ΟΛΟΙ περνανε καλα εδω!

Κώστας είπε...

ειρήνη αφου ξέρεις...το φάι είναι πάνω από όλα. Όλα τα άλλα είναι απλώς λεπτομέρειες :)

Αν πέρασα καλά...χμμ... καλά περάσα αλλά θα ήθελα περισσότερο χρόνο να δώ περισσότερο κόσμο

Κώστας είπε...

"έπρεπε να πας στο Cosmos"

...η παρέα είχε μια επιμονή για τα ster και δεν είχα κάποιο λόγο να τους πάω κόντρα.

"θα έβλεπες και μας!!"

...με το λαικό προσκύνημα που γινόταν στους κινηματογράφους το Σαββάτο βράδυ σιγά που θα σας έβλεπα. Εκτός αν φορούσατε τίποτε μπλουζάκια με το brand name του blog σας ;)


"σίγουρα πέρασε καλά..τι ερώτηση,ΟΛΟΙ περνανε καλα εδω!"

...Ώπα ρε στην Σαλονίκη ήρθα , όχι στην Disneyland!! :P

Κώστας είπε...

είρήνη έχει ένα Ντερλικατέσεν στην Καλαμαριά στην πλατεία. Στην επόμενη κάθοδο θα το επισκευτώ και θα σε ενημερώσω για τις εντυπώσεις μου στα δικάβαλα και στις...σούζες!

patsiouri είπε...

Αχ...καλή επανένταξη, πως είναι???????

Κώστας είπε...

Η επανένταξη?
Δύσκολη...
Ξέρεις τι είναι να κάθεσαι μια εβδομάδα και να γυρνάς στην δουλειά?
Να σου πω εγώ.
Χάλια...