music box

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2008

Kolpo Grosso ή Requiem?

Σήμερα είδα μια διαφήμιση του Πρώτου Θέματος.
Όλο υπερηφάνεια έλεγε ότι η εφημερίδα την Κυριακή εξαντλήθηκε (285000 φύλλα) και θα επανεκδοθεί αύριο με νέες λεπτομέρειες απο την υπόθεση Ζαχόπουλου-Αναστασιάδη-Τριανταφυλλόπουλου.

Σε μια από τις εκπομπές του ο Δημοσιογράφος είπε σε ανύποπτο χρόνο, ότι αν και απομακρύνθηκε εν τούτις παραμένει βασικός μέτοχος της εν λόγω εφημερίδας με 40% και ότι για την ώρα δεν σέφτεται να τις δώσει τις μετοχές. Είπε ακόμη και ότι όταν τελειώσουν όλα αυτά θα βλέπει τον κύριο Αναστασιάδη ως φίλο του.....

Έρχομαι κι εγώ με το λίγο το μυαλό μου να προσθέσω ότι ο Δημοσιογράφος και ο Αναστασιάδης με αυτήν την μεταξύ τους "κόντρα" ανέβασαν την κυκλοφορία της εφημερίδας τους τουλάχιστον 40% .Με ότι αυτό συνεπάγεται στην κερδοφορία της και στο κλείσιμο των νέων διαφημιστικών πακέτων.

Αν μετά απο ένα δίμηνο όταν θα μπεί και αυτή η υπόθεση στο αρχείο και πάνε όλοι σπίτι τους δούμε μια ιστορική και αναπάντεχη συμφιλίωση των δύο αυτών αντρών, να ξέρετε ότι τόσο καιρό μας δούλευαν ψιλό γαζί. Κάναν ένα κόλπο και καταφεραν να εκτινάξουν την εφημερίδα τους, τις εκπομπές τους και κατα συνέπεια τα ονόματά τους στα ύψη

Αν διαλυθεί η συνεργασία τους και πουληθεί το Θέμα θα σημαίνει ότι αυτήν την στιγμή παρακολουθούμε το requiem της εφημερίδας όπου προσπαθεί να πουλήσει όσα περισσότερα αντίτυπα μπορεί.

Μένει να δούμε τι απο τα δύο συμβαίνει.

Η συνέχεια επι της οθόνης για...όσους αντέχουν

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μακαρι να κλεισει αυτη η παλιοεφημεριδα.

Κώστας είπε...

Γιατί ρε?
Μερικές φορές βάζει ενδιαφέροντα dvd!
Βέβαια δεν είναι για κάτι περισσότερα, αλλά τι να κάμεις !