music box

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2007

Πόσες Μπανιέρες?


Έχω απορία. Ψάχνοντας σε άλλα blogs έπεσα σε έναν τύπο που μιλάει για μπύρες...

Αυτό το θέμα μου έφερε ξάνα στην μνήμη μου ένα ερώτημα που με βασανίζει. Στα 27 χρονάκια που ζώ, πόσες μπανιέρες μπύρα έχω καταναλώσει ?

Άν θεωρήσουμε ότι μια μπανιερα για να γεμίσει χρειάζεται γύρω στα 80 λίτρα (πιστεύω), πόσες μπανιέρες θα είχα γεμίσει αν αδειαζα εκεί τις μπύρες αντί να τις πιώ???

Δύσκολος υπολογισμός αν αναλογιστούμε ότι ως φοιτητής επίνα πολύ περισσότερες και σε καθημερινή βάση από ότι σήμερα. Αλλά πάλι 80 λίτρα είναι 160 μπουκάλια μπυρας. Μια μπανιέρα γεμίζει μόνο με αυτές που κατανάλωσα στους αγώνες του Champions League!

Αμα βάλουμε χριστούγεννα , πάσχα και φυσικά τις απόκριες που εδώ στην Κοζάνη δεν πίνουμε μαυροδαφνες και άλλες τέτοιες χαριτωμενιές αλλά μπύρες, καταλαβαίνετε οτι ο υπολογισμός γίνεται πολύ δύσκολος...
Ειλικρινά φοβάμαι να πω αριθμό απο μπανιέρες ακόμη και ώς εκτίμηση. Είναι ένα ερώτημα που θα με βασανίζει ώς το τέλος της πολυτάραχης ζωής μου.
Με εκτίμηση
Κώστας

4 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Δεν τις εχω μετρησει ποτε!!!

sitofkris είπε...

εγώ τις μετράω σε πισίνες

Λόρδος Μπύρων είπε...

έλα, είμαι ο τύπος με τις μπύρες. Η απάντηση είναι : "όχι αρκετές".

Επίσης, μια που πίνετε τόσες μπύρες στην Κοζάνη, δεν σιάχνετε και κανένα μικρομπρούερι (mikrozythopoiia);

Κώστας είπε...

--Έχω δώσει τροφή για σκέψη. Ο πρέζα τι βι καλό θα είναι να αρχίσει να τις μετράει και αν δεν βγάλει άκρη να αρχίσει την πρέζα και να αφήσει την τι βι.
--ΣΙΤΟΦΚΡΙΣ το σκέφτηκα με τις πισίνες αλλά είναι λίγο μπερδεμένα τα πράματα,γιατί πρέπει να αποφασίσεις αν θα χρησιμοποιήσεις 25'αρες , 50άρες ή εκείνες που βουτάν τα πιτσιρίκια. Οι μπανιέρες είναι πιο εύκολα μετρήσιμο μέγεθος!
--Ρε μπύρων μην γράφεις τέτοια ! Εγώ σε έχω σαν πρότυπο και εσύ, αβασάνιστα, μου λές ότι δεν ήπιες αρκετές μπανιέρες μπύρα? Η απάντησή σου στο ερώτημα "πόσες μπανιέρες μπύρα ήπιες" θα έπρεπε να ήταν μια: ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΗΠΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΠΑΝΙΕΡΕΣ. Είναι μια απάντηση που αρμόζει σε έναν λόρδο μπύρων , έναν άνθρωπο ποιητή , πρωτεργάτη της επανάστασης!