music box

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2007

Πως Τους Διώχνουμε Τώρα?


Έχει πάει η ώρα αργάμιση και εσύ ο άχρηστος βρίσκεσαι με την παρέα σου τελευταίος μέσα στο μαγαζί. Η γκαρσόνα έχει αρχίσει να τσατίζεται , γιατί ο καλός της την περιμένει να πάνε στην μπουζουκλερί που μόλις άνοιξε για την χειμερινή σεζόν. Ο μαγαζάτορας περιμένει να κλείσει για να πάει να πιει κανα ξύδι στο παραδίπλα το μαγαζί .
Τι κίνηση πρέπει να κάνουν για να σου δώσουν να καταλάβεις ευγενικά ότι πρέπει να κλείσει το μαγαζί?
Σε καμμιά περίπτωση δε πρέπει να σου δώσουν την σκούπα για να βοηθήσεις στο καθάρισμα. Ουτε τα φώτα πρέπει να τα ανοίξουν και να κλείσουν την μουσική. Ειναι άκρως αντιεπαγγελματικο. Τότε τι πρέπει να κάνουν? Να το ξημερώσουν μαζί σου?
Μάλον όχι...
Απλά βάζεις μουσική αντιθετη απο την φιλοσοφία του μαγαζιου!!
Παλιά υπήρχε στην Κοζάνη ένα ροκάδικο που όλη μέρα έπαιζε metallica, iron maiden, και nirvana. Όταν ήταν να κλείσει έβαζε Καζαντζίδη!!!
Σε ταβέρνες που όλη την ώρα παίζουν ρεμπέτικα και άλλα λαικά άσματα, όταν είναι να κλείσουν βάζουν...έντεχνα. Και όχι κάτι τυχαία. Από εκείνα που είναι μια θεία και τσιρίζει σαν μωρό που του πήρανε την πιπίλα!
Τρέχοντας φεύγεις απο την ταβέρνα...
Μονάχα στα clubs και στα bars παρατηρείται το φαινόμενο να σου ανοίγουν τα φώτα και να σε διώχνουν. Να ναι καλά ο Παπαθεμελής και τα ωράριά του για αυτό το βίαιο φαινόμενο του εξοστρακισμού των θαμώνων από την εκάστοτε εστία του αλκοολισμού.
Τα σέβη μου

2 σχόλια:

sitofkris είπε...

μία καλή λύση είναι να δίνουν τα κλειδιά σε αυτούς που θέλουν να μείνουν και φεύγωντας να κλείσουν το μαγαζί

Κώστας είπε...

καλή λύση για τους θαμώνες. Θα είχαν και τζάμπα ξύδια...