music box

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2007

Ραδιόφωνο στην Κοζάνη

Πόσο λείπουν οι καλοί ραδιοφωνικοί σταθμοί από την πόλη μου...
Δεν υπάρχει τίποτε.Ούτε απο ελληνική μουσική , ούτε από ξένη...και αν υπάρχουν 1-2 καλές εκπομπές (που υπάρχουν) και αυτές χάνονται μέσα στο χάος.
Ραδιοφωνικοί παραγωγοί που προσπαθούν μέσα σε 2 ώρες να καλύψουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος της μουσικής σκηνής, με ανεπιτυχή αποτελέσματα.
Ραδιοφωνικοί παραγωγοί που δεν ξέρουν να μιλήσουν όταν ανοίγουν αυτό το ρημάδι το μικρόφωνο με αποτέλεσμα να βγαίνει μια άψυχη, άχρωμη και φοβισμένη φωνή.
Ραδιοφωνικοί σταθμοί, νεκροί, που παίζει ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής στον οποίο έχουν βάλει 50000 τραγούδια και ένα πρόγραμμα που παίζει καθημερινά μολις 500 από αυτά με αποτέλεσμα να ακούς συνέχεια τα ίδια μουσικά κομμάτια.
Πώς μου την κάπνισε και γράφω τέτοιες κακίες? Βγήκα στο κέντρο με το αυτοκίνητο σήμερα το απόγευμα και είπα να μην ακούσω τα σι ντιά μου μήτε την ΕΡΑ ΣΠΟΡ και να βάλω κανα σταθμό να ακούσω ελληνική μουσική. Αμ δε!!
Κλαρίνα, ρεμπέτικα, τελειωμένα σκυλάδικα και άλλα συναφή... Όχι ότι έχω τίποτα με τις συγκεκριμένες μουσικές, αλλά νομίζω ότι δεν είναι όλες οι μουσικές για όλες τις ώρες. Και δε νομίζω ότι στις 7:30 το απόγευμα είσαι στο τσακίρ κεφί για να ακούσεις κλαρίνα...
Τέλος πάντων, πάτησα το κουμπάκι του ηχοσυστήματος που γράφει cd και άκουσα τα δ'κα μου τα τραγούδια για άλλη μιαν φορά...

2 σχόλια:

irene είπε...

το εκνευριστικό είναι που όλοι παίζουν ίδια μουσική , τα ίδια κομμάτια , καμμιά φορά ταυτόχρονα . έχω πετύχει γνωστή ελληνίδα αοιδό (ονόματα δεν λέμε )σε 4 ταυτόχρονα σταθμούς σε περίοδο που εμφανιζόταν σε νυχτερινό μαγαζί . κοίτα σε ξένες σελίδες τι κομμάτια παίζονται έξω και άκου από εκεί . θα εκπλαγείς από το πόσο λίγα καλά κομμάτια επιλέγουν οι εδώ παραγωγοί ..

Κώστας είπε...

"έχω πετύχει γνωστή ελληνίδα αοιδό (ονόματα δεν λέμε )σε 4 ταυτόχρονα σταθμούς"

Αυτό λέγεται προώθηση-διαφήμιση της συγκεκριμένης τραγουδίστριας και της δισκογραφικής της εταιρίας...