music box

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Αυτοί Που Ακολουθούν.



Την πραγματική κρίση δεν θα την ζήσουμε εμείς, αλλά αυτοί που θα ακολουθήσουν.
Αυτοί δεν θα έχουν για να φάνε τα λεφτά του μπαμπά τους....

4 σχόλια:

koulpa είπε...

xaxa φίλε σε ενέργοποίησαν κι εσένα οι εκλογές;.. εγώ συνήθως πάθαινα μεγάλη πλάκα.. πρώτη φορά δεν έχω αρωστήσει.. ίσως γιατί έχουμε πάρει πορέια σύγκρουσης.. κι έχουμε περάσει το σημείο χωρίς επιστροφή.. γιατί να γκρινιάξω τόσο; :):)
αχ.. εγώ κάπου στα 30 κατάλαβα ότι λεφτα δε θα αποχτήσω.. αλλά ούτε και τέκνα.. για των υπολοίπων γκρίνιαζα.. αλλά δεν είδα να τους απασχολεί.. :):)
την καλησπέρα μου :):)

Κώστας είπε...

Από καιρό προσπαθώ να ανασ΄τησω αυτό το έρμο το μπλογκ...αρκετά είναι τα κείμενα που αντί να τα τα δημοσιεύσω, τα έσβησα....

Ευελπιστώ, Koylpa φίλε μου,να μην γκρινιάζω μονίμως (όπως συμβαίνει στα τελευταία ποστ) αλλά να γράψω και καμμιά εύθυμη..βλακεία :)

Elerran είπε...

Ξέρω 'γω ρε Κώστα... Μπορεί όταν ξεφορτωθούμε τους προηγούμενους, και κυρίως το βασίλειο της διαφθοράς και της απάτης που έχουν στήσει να καλυτερέψουν τα πράγματα. Στο κάτω κάτω τα λεφτά που έχουν αυτοί και τα τρώμε εμείς πώς βγήκαν; Όσο δούλεψαν αυτοί δουλεύουμε κι εμείς, κάποιοι μπορεί και περισσότερο. Απλά αποδείχθηκε ότι όλος ο πλούτος τους ήταν δανεικός από εμάς, και τώρα πρέπει εμείς να πληρώσουμε τα σπασμένα. Αν μάθουμε από το παρελθόν, δεν ξέρεις, μπορεί κάτι να γίνει. Αισιοδοξώ δε λέω, αλλά τι επιλογές έχω;

Κώστας είπε...

Με δανεικό χρήμα πλούτισαν elerran...
Και όπως σωστά γράφεις εμείς το αποπλρώνουμε..
Μόνο που αυτόι πλούτισαν κι εμέις φτωχαίνουμε.
Δεν ξέρω αν με πιάνεις...