music box

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2007

HΡΑΚΛΗΣ





Βρέθηκα σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο της Κοζάνης για να παρακολουθήσω τον αγώνα του Ηρακλή με την Βέροια.
Σας έχω και τρείς φωτογραφιούλες απο τις τρεις κυριότερες στιγμές του αγώνα.
Η πρώτη είναι ότι έγινε ένας ποδοσφαιρικός αγώνας προετοιμασίας με τις δύο ομάδες εμφανώς ανέτοιμες και ειδικά τον Ηρακλή που ήταν εμφανές ότι η ομάδα έχει ελλιπή προετοιμασία. Οι παίχτες δεν μπορούσαν να βρεθούν μεταξύ τους ενώ υστερούσαν σημαντικά σε φυσική κατάσταση.
Να σημειώσω ότι το τελικό σκορ ήταν 2-0 για την Βέροια
Η δέυτερη στιγμή του σημερινού event , ήταν τι άλλο? τα επεισόδια μεταξύ οπαδών.
Ηρθαν οι δικοί μας (οι Ηρακληδείς)απο την Σαλονίκη, φορτωμένοι νεύρα γιατί 'ήξεραν' ότι το 80% των Βεροιωτών είναι Μπαοκτζίδες και αρχισαν να λένε για μανούλες.
από την άλλη ήταν 7 μετρημένα παλικάρια απο την Βέροια που το έπαιζαν φανατικοί. Πέσαν λοιπόν στην παγίδα και απάντησαν στις "γριές" με αποτέλεσμα να πέσουν κάποιες ψιλές.
Την κατάσταση ηρέμησε ο Μπέος.
Προσωπικά πιστεύω ότι είναι ξεφτίλα να γίνονται επισόδια σε αγώνα προετοιμασίας, αλλά...
Η τρίτη στιγμή του αγώνα ήταν στο ημίχρονο που ήρθε προς την κερκίδα που ήταν οι φίλοι(?) του Ηρακλή, ο Αντώνης Ρέμος. Ο πρόεδρας προσπάθησε να ηρεμήσει τα παλικάρια που είχαν τσατιστει με το γεγονός ότι οι Βεροιώτες είναι Μπαοκτζίδες.
Ήθελε με λίγα λόγια να προλάβει πιθανά επεισόδια κατά την διάρκεια του προταθλήματος όπου οι συνέπειες τους θα είναι ζημιογόνες για την ομάδα.Μιλάμε φυσικά για τιμωρίες και πρόστιμα.
Δυστυχώς οφείλω να πω ότι δεν αγχώθηκαν και πολύ τα παλικάρια μας.
Ελπίζω τέλος, την άλλη φορά που θα δώ την ομάδα, να είναι πιο δεμένη και να πατάει καλύτερα στο γήπεδο γιαατί αλλιώς...καήκαμε!!

τα σέβη μου
Κώστας

Δεν υπάρχουν σχόλια: